Ana içeriğe atla

Fethiye

Fethiye deniziyle, havasıyla, tarihsel dokusuyla, yemesiyle içmesiyle diğer turistik yerlere göre biraz daha geniş bir yelpazeye sahip. Çok sefer gittiğim Fethiye ile ilgili fotograf arşivimi Corona nedeniyle açtım. 😊 Bulup düzenlediğim fotografları herseferinde ekleyerek bu sayfayı güncelleyeceğim. Bittiğinde de bitti diyeceğim. 😉  Az yazı çok fotograf.

KAYAKÖY










SUALTI








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kaş 4. Gün 30 Mart Çarşamba

Bugün gece çıkan karavida gördük. Yengeç gibi ıstakoz gibi birşey. Ayrıca mürende vardı bugünkü görüş menümüzde.. Renklerden anlaşılacağı üzere makinenin beyaz ayarını düzelttim. Renkler artık sadece maviden ibaret değil..

Yağmur, İstanbul ve Boğaz Köprüsü

Soğuk mevsiminde İstanbul' da yağmur eksik olmuyor.  Sahilde ufak ufak çiseleyen yağmur, Karadeniz' den gelen hafif ama soğuk rüzgarla birleşince, soğuk, bahar mevsimi olsa bile ben varım diyor. Buna rağman karşı yakadaki Ortaköy' ü , yan tarafta Köprü' yü izlemenin tadı paha biçilemez. Boğaz Köprüsü' nün ışıkları, yağmur ve sisle birleşince dahada yoğun ve çok görünüyor.

Birazda Sünger Bob Canlıları

Sevimli mi sevimli Sünger Bob canlılarını hatırlatan hazır kabukları ev edinen arkadaşımız güzel pozlar ve görüntüler verdi. :) Öğrendiğim kadarıyla adı Anemon Yengeciymiş. Su altında gördüğüm en tatlı canlılardan biri. Gerek yüyümesi gerek gözleri sevimli mi sevimli.